Полицията изнесе подробности за верижната катастрофа от вчера, за която

...
Полицията изнесе подробности за верижната катастрофа от вчера, за която
Коментари Харесай

Полицията с подробности за вчерашната верижна катастрофа

Полицията изнесе детайлности за верижната злополука от през вчерашния ден, за която Burgas24.bg заяви. Инцидентът се е случил към 09.42 ч. на кръстовището на бургаските улици " Тодор Александров " и " Крайезерна " в посока пътен възел Юг. В злополуката вземат участие т.а. " Ивеко Дейли ", с бургаска регистрация, ръководен от 25-годишния Г.Т. от Бургас, л.а. " Сузуки Витара ", с бургаска регистрация, ръководен от 50-годишния П.В. от Бургас, л.а. " Форд Транзит ", с бургаска регистрация, ръководен от 39 -годишния М.Б. от Бургас и т.а. " Фолксваген Аморок ", с бургаска регистрация, ръководен от 52-годишния Я.Я. Бургас.

От ПТП-то потърпевш лидерът на " Сузуки Витара ", който с разместени шийни прешлени, без заплаха за живота. Мъжът е настанен за лекуване в УМБАЛ - Бургас. Като причина за ПТП-то се показва, че лидерът на л.а. " Ивеко Дейли ", заради придвижване с несъобразена скорост при мокра пътна настилка и дъждовно време, удря спрелите в колона поредно л.а. " Сузуки ", който отскачайки се удря в л.а. " Форд Транзит ", а той се блъска в т.а. " Фолксваген ".

Малко по-късно - към 11.40 часа на същото кръстовище, в региона до паркинга на " Бургасбус ", настава ПТП сред л.а. " Пежо 107 ", с хасковска регистрация, ръководен от 27-годишната И.Д. от Бургас и т.а. " Волво " с прикачено полуремарке, с бургаска регистрация, ръководен от 43-годишния Д.Ч. от Бургас.

От ПТП-то потърпевша И.Д., която с травма на гръдния панер, е прегледана в УМБАЛ - Бургас и освободена по нейно предпочитание, без заплаха за живота. Причини за ПТП: лидерката на пежото не съблюдава пътен знак " СТОП " и позволява пътен случай с правомерно движещия се т.а. " Волво ".
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР