Полицията излови 30 пияни и 10 дрогирани шофьори на пътя

...
Полицията излови 30 пияни и 10 дрогирани шофьори на пътя
Коментари Харесай

Полицаите изловиха 40 пияни и дрогирани на пътя за ден

Полицията излови 30 пияни и 10 дрогирани водачи на пътя за последните 24 часа. От тях 15 са карали след приложимост на алкохол от 0,5 до 1,2 промила, 15 - с над 1,2 на 1000, няма отказали тестване. Под влияние на наркотични субстанции или техни аналози са засечени да карат 10 водачи, а един е отказал да бъде тестван.

Общо 8229 моторни транспортни средства (МПС) са тествани в границите на разпоредената профилирана полицейска интервенция за съблюдаване на Закона за придвижването по пътищата. Извършен е надзор на 10 435 водачи и пасажери. Съставени са 2273 фиша и 583 акта за открити административни нарушавания, съобщи през днешния ден.бг.

Акцент в акцията е недопускане на ръководство от водачи, използвали алкохол, наркотични субстанции и/или техни аналози, както и ръководство на МПС от неправоспособни водачи.

Четиринайсет души са ранени при произшествия през миналото денонощие, починали няма. Общо в страната са станали 12 тежки пътни случая. В София са регистрирани 21 леки и три тежки пътнотранспортни катастрофи, при които са ранени трима души.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР