Полицията издирва вече повече от месец бургазлията Иван Делиатанасов. Срещу

...
Полицията издирва вече повече от месец бургазлията Иван Делиатанасов. Срещу
Коментари Харесай

Полицията издирва вече повече от месец изпечен бургаски измамник, но от него няма и следа

Полицията търси към този момент повече от месец бургазлията Иван Делиатанасов. Срещу него е повдигнато следващото обвиняване за тежко съзнателно закононарушение – машинация в изискванията на повторност още на 19 юли т. година, заяви Флагман.бг, базирайки се на прокуратурата. Делиатанасов обаче е потопен вдън земя и органите на реда не могат да го открият, с цел да му връчат постановлението.

Иван е разгласен за общодържавно търсене и би трябвало да бъде доведен наложително в Районната прокуратура, след което държавното обвиняване ще реши дали да изиска непрекъснатото му задържане.

Делиатанасов има настояща условна присъда за заграбване и машинация в размер на 1 година и 4 месеца. Той не е съумял да се оправдава и в този момент може да лежи в пандиза и за двете прегрешения.

Характерно за Делиатанасов е да се показва за майстор-дърводелец. Той авансово прибирал парите на хората, без обаче да им доставя мечтаните мебели. По тази скица той измамил бургазлия при започване на 2017 година, че ще създаде и инсталира дрешник против 800 лева Мошеникът взел контрактуваната сума, само че по този начин и не извършил своята част от ангажимента.

Малко по-късно – за интервал от към година, в мрежите му попаднали две дами. Една от тях е Елена Каролова. Тя описа по какъв начин е била ужилена с 480 лева от Иван за щори, които по този начин и не видяла.

И трите закононарушения са обединени от прокуратурата в едно дело. Ако бъде приет за отговорен, Иван може да получи от 1 до 8 години затвор. По преценка на съда, измамникът може да се елементарни и с 1/2 от имуществото си. Към това би трябвало да бъде прибавена и нарушената условна присъда.

„ Налице е към този момент така наречен продължавана незаконна активност. За огромен интервал от време по един и същи метод, обещавайки направа на мебели, прави лъжливи дейности. Като действието е осъществено наново и в не незначителен случай”, оповестиха от прокуратурата.

Явно усещайки накъде отиват нещата, Иван изчезва крепко пушек. В момента само от Министерство на вътрешните работи зависи дали той ще се изправи пред съда, с цел да дава отговор за дейностите си.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР