Полицията издирва Румен Георгиев Запрянов от Пазарджик във връзка с

...
Полицията издирва Румен Георгиев Запрянов от Пазарджик във връзка с
Коментари Харесай

Разкриха ли убиеца на пр-ката на кмета на Пазарджик?

Полицията търси Румен Георгиев Запрянов от Пазарджик по отношение на осъществено от него тежко престъпно закононарушение. Мъжът е на 51 години, висок, със сини очи.
Гражданите, които разполагат с информация за търсения, могат да алармират на тел. 112 или в най-близкото отделение на Министерство на вътрешните работи.
Анонимността е обезпечена.

Дали това е килърът на Татяна Стоянова в Пазарджик и полицията е стигнала до причинителя? Засега от Министерство на вътрешните работи не удостоверяват или отхвърлят тази информация. Припомняме, че по-късно тогавашният вътрешен министър Румяна Бъчварова сподели, че има открити лица, които имат съпричастност към закононарушението. Те имат финансов и стопански интерес.

Говорителят на кмета на Пазаржджик Татяна Стоянова бе убита на 12 януари 2015 година

Наблюдаващият прокурор е участвал на първичните дейности по следствието. Констатирано е, че Татяна Стоянова е простреляна на входа на гаража си, откакто е паркирала автомобила си и се е насочила към входа на жилищната кооперация, в която живее. При първичния оглед по тялото на убитата са открити общо шест огнестрелни пострадвания, написа в известието на прокуратурата.

Други източници допускат, че е допустимо Запрянов да е търсен за убийствата на данъчния началник Иво Стаменов и търновския предприемач Петър Христов.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР