Полицията издирва мъж, нападнал съседа си след скандал. Снощи в

...
Полицията издирва мъж, нападнал съседа си след скандал. Снощи в
Коментари Харесай

Стрелецът от Сърница избягал в гората, издирват го


Полицията търси мъж, нападнал съседа си след скандал. Снощи в 18:40 ч. в село Сърница зародила свада сред 43-годишен мъж и 55-годишен негов комшия. По-възрастният извадил противозаконната си самоделна пушка, създал изстрел и по-късно избягал в близката гора, описват от NovaNews. Бейсим Реджеп Салиф е търсеният мъж.
" Случил се е междусъседски спор, който е прераснал в сборичкване. Спорът е поради животни, преминаващи през градина. Жена е потърпевша леко, има прорезна рана от нож, породена от мъжа, който се търси. Впоследствие са създадени изстрели от страна на търсения. Мъжът се е укрил в гориста околност. Той е въоръжен и рисков. Оръжието му е бойно и незаконно”, изясни шефът на ОДМВР - Хасково. Мъжът е съден за обири и за владеене на взривни субстанции без позволение преди години. Стрелецът е с престъпни регистрации и сега е в развой на търсене. Полицията приканва хората да бъдат деликатни и в случай че виждат търсения, незабавно да алармират на незабавния телефон. Над 150 чиновници на реда вземат участие в издирвателната акция

По заповед на вътрешния министър Бойко Рашков към региона пътуват основният секретар на Министерство на вътрешните работи и шефът на ГДЖСОБТ. Създаден е и спешен щаб.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР