Полицията издирва Красимир Пешев – Мраморския, участвал в кражбата на

...
Полицията издирва Красимир Пешев – Мраморския, участвал в кражбата на
Коментари Харесай

Столичната полиция издирва обирджия, участвал в кражбата на 10 хил. лв.

Полицията търси Красимир Пешев – Мраморския, взел участие в кражбата на 10 хиляди лева от офис на столична компания. Ако някой от вас види 42-годишният Красимир, да се обади в най-близкото районно или на тел. 112.

Анонимността е обезпечена.

Обирът е протекъл като на кино – четирима маскирани мъже изтръгнаха железна каса с 10 хиляди лева от офис на столична компания. Полицията задържа част от бандата, само че при ареста един от тях атакува служител на реда и изпочупи инцидентно паркирани коли.

Бандата на Стоян Илиев – Дългия и Николай Илиев – Понито е под полицейско наблюдаване от началото на декември.

На 3 против 4 декември в двора на едно от арестуваните лица са следени техните дейности по подготовката на обира – те се преоблекли с тъмни облекла, поставили маски и кобури.

Групата пристигнала на прилежащ паркинг до офиса на компанията. Те разпънали железна стълба, разрушили прозореца на първия етаж и измъкнали касата с парите, като я хвърлили през прозореца.

Охранителят обаче ги видял и се опитал „ да ги респектира”, само че те го заплашили с ликвидиране, описа пред bTV шефът му Николай Цветков.

Задействала се алармата, а полицията пристигнала на втората минута пред офиса.

Стоян Илиев – Дългия и Николай Илиев – Понито са задържани след обира. Красимир Пешев – Мраморския обаче съумял да избяга, като едвам не сгазил служител на реда.

Задържаните живеят пищно.

Бандата е направила няколко удара през последните две седмици. По информация на bTV едно от ограбените жилища е на футболиста Петър Хубчев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР