Полицията издирва 24-годишен криминално проявен софиянец, който е блъснал с

...
Полицията издирва 24-годишен криминално проявен софиянец, който е блъснал с
Коментари Харесай

Среднощен екшън : Гонка в Бургас прати полицай в болница

Полицията търси 24-годишен престъпно проявен софиянец, който е блъснал с автомобила си полицейски патрул. Около 02.30 ч. тази заран екип на Пето Районно ръководство - Бургас се е опитал да спре със звуков и светлинен сигнал лек автомобил, с бургаска регистрация, който се е движил в региона до бл. 9 в бургаския к-с “Изгрев ”.

Водачът на автомобила не се подчинил на полицейското предписание и ускорявайки скоростта си, се опитал да избяга, насочвайки се към блокове с номера 5 и 7. Там минава през спусната преграда на паркинга, излиза на ул.„ Транспортна " и се насочва в посока гробищния парк.

Автопатрулът последвал автомобила и движейки се по успоредната на " Транспортна " улица. На кръстовището с ул. " Петко Задгорски " леката кола блъска странично полицейския автомобил,  ръководен от 38-годишен полицейски чиновник от Пето районно ръководство - Бургас.

В резултат на пътния случай е потърпевш полицейския чиновник и лидер на автомобила -  взводен пълководец Иван Панчуков, който с комоцио, е настанен за лекуване в умбал - Бургас.

Издирваният лидер е изоставил автомобила се и се е укрил. 

Директорът на ОДМВР Бургас старши комисар Емил Павлов е посетил потърпевшия контрольор Иван Панчуков персонално в болничното заведение, като му пожела бързо възобновяване!
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР