Полицията издаде нов призив за информация относно смъртта на мъж,

...
Полицията издаде нов призив за информация относно смъртта на мъж,
Коментари Харесай

Мъж е убит с един юмрук от неизвестен нападател, докато е защитавал приятелка на фестивала Parklife

Полицията издаде нов апел за информация по отношение на гибелта на мъж, погубен с един пестник на фестивала Parklife преди десетилетие.

Предлага се премия от £50 000 за информация, водеща до осъждането на „ незнайния нападател мъж “, който атакува Робърт Харт на музикалния фестивал Heaton Park в събота, 7 юни 2014 година

29-годишният се е намесил, с цел да отбрани приятелката си, която е била ударена с надуваема играчка, стана ясно по-рано. Той умря няколко дни по-късно, откакто пострадванията му се оказаха съдбовни, оповестява Manchester Evening News.

Убиецът на Робърт по този начин и не е открит. Тъй като наближава 10-ата годишнина от гибелта му, през днешния ден детективите насочиха нов апел за информация по отношение на гибелта му. Полицията предлага премия от £50 000 в обезверен опит да открие виновника. Наградата „ се изплаща за информация, която води до обвиняване и наказание “.

Детектив контрольор Маделин Кели от екипа за обзор на огромни закононарушения на GMP, прикани хората да „ копаят надълбоко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР