Полицията и прокуратурата в Търговище разкриха убийството на 42-годишен мъж

...
Полицията и прокуратурата в Търговище разкриха убийството на 42-годишен мъж
Коментари Харесай

Стана ясно с какво оръжие е убит Хайредин в Търговище

Полицията и прокуратурата в Търговище разкриха убийството на 42-годишен мъж от града, който беше разгласен за национално търсене.

Тялото на Хайредин Себайдинов Рамизов беше намерено на 11 януари. След следствие е открито, че той е прострелян в землището на града от 44-годишен собствен другар, който е арестуван.

Стрелецът и жертвата са познати на полицията, неведнъж са осъждани. Мотивите и аргументите за закононарушението към момента не са изяснени.

Жертвата е простреляна в тила с дългоцевно оръжие. Според обясненията на арестувания двамата с жертвата прострелвали оръжие в открита околност, като до гибелта на 42-годишния мъж се стигнало случайно. Дали това е по този начин, следствието занапред ще открива.

„ Напуснал е местопроизшествието, изхвърлил е оръжието, изхвърлил е част от облеклото си, сменил е гумите на колата “, разгласи Васил Ангелов, зам.-окръжният прокурор на Търговище.

„ Бяха доста нищожни първичните данни, също по този начин някои привички на жертвата отговаряха на някои моменти на изгубването му. Действията на причинителя по прикриване на неговото действие много ни затрудниха “, посочи ст. комисар Светлин Петев, шеф на полицията в Търговище.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР