Полицията и прокуратурата в Свищов разследват потресаващ случай с майка,

...
Полицията и прокуратурата в Свищов разследват потресаващ случай с майка,
Коментари Харесай

Нова Къща на ужасите изникна в Свищов! Разследващите изгубиха ума и дума щом разбиха имота на улица „Георги Тошев“

Полицията и прокуратурата в Свищов проверяват поразителен случай с майка, която с години е държала двете си дъщери заключени в дома си. За къщата на ужасите в крайдунавския град алармирал във вторник пред органите на реда комшия на странното семейство, предаде в. „ Труд “.

Пред криминалисти комшията декларирал, че от 20 години двете сестри не са излизали на открито. 

Незабавно били подхванати дейности. Полицаи и чиновници от обществените служби влезнали в жилището, което било населявано от трите дами. 

Инспектиращите заварили покъртителна панорама. Домът наподобявал бърлога и бил потопен в невъобразима бедност. Двете сестри били одрипани и потънали в изпражнения и воня. Едната е на 33 години, а другата на 34 години. Видимо обаче изглеждали извънредно състарени, като едната имала тип на 80-годишна бабичка. И двете били несъответстващи и некомуникативни.

„ Не е правилно, че са били принудително държани 20 години в дома си. Няма следи от връзване или различен тип принуждение. Дори двете сестри преди години са били извънредно интелигентни и образовани. Завършили са висше обучение и едната е работела в Народния спектакъл в София. Преди време обаче очевидно нещо са претърпели и са болни душевен “, са открили все още проверяващите.

Работещите по случая в късния следобяд във вторник разговаряха с майката. Тя обаче също отказвала да приказва за дъщерите си. Твърдяла, че самите те не желали да излизат от вкъщи си. Според нея девойките и не са прекрачвали прага на фамилното жилище от 5-6 години.

„ Двете дами ще бъдат настанени в обществено заведение. С тях ще работят психолози, с цел да открият какво се е случило през годините “, сподели кметът на Свищов Генчо Генчев.

„ Работим интензивно по случая. Изясняваме какво тъкмо се е случвало зад стените на тази къща “, съобщи сбито шефът на ОД на Министерство на вътрешните работи във Велико Търново старши комисар Димитър Машов.

Тепърва ще бъдат разпитвани съседи и близки на трите дами. Комшии обаче настояват, че постоянно са чували виене и рев от злокобното жилище.

Съседът на трите дами от ул. „ Георги Тошев “ подали сигнал в Районното ръководство на полицията в Свищов, макар че майката твърдяла, че живее сама в къщи и че дъщерите й от години са изчезнали нанякъде. Комшиите почнали да се съмняват в думите й. Повод за подозренията им и за това, че тя крие нещо, им давал фактът, че в продължение на доста време пазарувала в кварталния магазин огромно количество храна. 

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР