Полицията и прокуратурата в Свищов проверяват къща край дунавския град,

...
Полицията и прокуратурата в Свищов проверяват къща край дунавския град,
Коментари Харесай

Къща на ужасите в Свищов, 2 жени, затворени с години

Полицията и прокуратурата в Свищов ревизират къща край дунавския град, в която 65-годишна жена години е държала двете си дъщери, заяви БНР.

За случая се разбра през днешния ден, когато полицията влезе в къщата след сигнал, че в дома на улица „ Георги Тишев” 13 се укриват хора.

Вътре в безпомощно положение са открити двете сестри - Анжела и Стефка, на 40 и 37 години.

Съседите изпаднали в смут от случилото се, защото не са виждали сестрите в последните 6-7 години, а в държанието на майка им нямало нищо притеснително. Тя разказвала, че дъщерите ѝ са в София и не поддържа контакт с тях.

По информация на „ 24 часа” двете сестри преди години са били интелигентни и образовани. Завършили са висше обучение и едната е работела в Народния спектакъл в София.

Разследващите през днешния ден следобяд са почнали работа с майката. Тя отказвала да приказва за дъщерите си. Твърдяла, че самите те не желали да излизат от вкъщи си. Според нея те не са прекрачвали прага на фамилното жилище от 5-6 години.

„ Двете дами ще бъдат настанени в обществено заведение. С тях ще работят психолози, с цел да открият какво се е случило през годините “, сподели кметът на Свищов Генчо Генчев.

Предстои занапред да се назначават медицински и психиатрични експертизи. Ще бъдат разпитвани съседи и близки на трите дами. Съседи обаче настояват, че постоянно са чували виене и рев от злокобното жилище.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР