Полицията и прокуратурата се самосезираха и започнаха проверка заради видеоклип,

...
Полицията и прокуратурата се самосезираха и започнаха проверка заради видеоклип,
Коментари Харесай

След скандалния клип: Заплашвали ли са момчето Чеченеца и Куката

Полицията и прокуратурата се самосезираха и започнаха инспекция поради видеоклип, който обиколи обществените мрежи и провокира стихия от мнения. На него се виждат известните с прякорите си в интернет Емили с тротинетката, Чеченеца и Куката, които водят момче на каишка и го дресират като куче. Появи се и изказване, че сниманият юноша е със специфични просветителни потребности. Тримата инфлуенсъри бяха арестувани и отведени от полицията.

Каишката държи Емили, а създател на сюжета – Тошо Куката. Самата Емили твърди, че е била застрашена от него, с цел да взе участие в снимането на видеото, предава.

Милен Стаматов е мъжът, който популяризира клипа в интернет. По думите му основният участник в клипа е бил заставен да бъде сниман. „ В момента, в който Денислав излиза от тях, той е с ясна визия къде отива, доколкото може да се каже, и какво тъкмо ще се случи. Бил е заплашван ”, твърди Стаматов. Мъж на име Стоян е сътрудник на измъчваното момче.

Чрез него Куката и Чеченеца се свързват със самия Денислав. Информацията е на мъжа, който популяризира в обществените мрежи скандалното видео.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР