Полицията и прокуратурата съобщиха подробности за убийството на Алена Щерк,

...
Полицията и прокуратурата съобщиха подробности за убийството на Алена Щерк,
Коментари Харесай

Прокуратурата: Убийството на Алена Щерк е извършено по особено жесток начин

Полицията и прокуратурата оповестиха детайлности за убийството на Алена Щерк, която бе открита мъртва в неделя край Радомир.
Основният обвинен е някогашният другар на Алена Щерк – Виктор Спига.
„ На този стадий доказателствата сочат, че имено някогашният й другар е причинител на действието. Установено е, че нейното тяло е превозено с персоналния й автомобил, в него има и кръв, а автомобилът е ръководен точно от Виктор.”, съобщи зам.-градския прокурор Иво Илиев. По думите му друга индикация за това, че действието е осъществено от Спига е, че той е напуснал страната.
„ По първична информация има голям брой удари по главата и контузия несъвместима с живота. Повигна се ново обвиняване за ликвидиране, осъществено по изключително нечовечен начин”, добави Илиев.
Основният обвинен за убийството на Алена Щерк – някогашният й другар Виктор Спига, е бил арестуван в Асколи Пичено, Италия от локалната полиция. Това е станало в 00:20 италианско време, (01.20 българско), до момента в който се е прибирал в хотела, където се е бил настанил. Колата също е открита.
IT специалистката изчезна преди няколко дни. Вчера нейни другари откриха тяло й в региона на Батановци. Предполага се, че точно там дамата е изчезнала.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР