Полицията глоби с 1000 лв. шофьор, който карал по аварийната

...
Полицията глоби с 1000 лв. шофьор, който карал по аварийната
Коментари Харесай

Глобиха шофьор, бързал да спаси живота на брат си

Полицията санкции с 1000 лева водач, който карал по спешната лента на Автомагистрала " Тракия ", с цел да избави живота на брат си, научи " Марица ". Мъжът пътувал с колата си от София за Перущица. След тунела получил телефонно позвъняване от племенницата си. Тя била мощно разтревожена и споделила, че татко й, негов брат, е доста зле и не може да си поеме въздух. Тъй като не можела да кара, помолила него да пристигна и да го откара в болница. Чичото я успокоил и споделил, че ще направи всичко допустимо да дойде оптимално бързо.

За неприятен шанс обаче при км 112 на Автомагистрала " Тракия " имало голямо запушване поради злополука. Почакал 10 минути, обаче терзанието за живота на брат му не му давало покой. Затова решил да влезе в спешната лента и да изпревари колоната, с цел да премине по-бързо. Така минал към 50 метра.

Полицаи забелязали неразрешената маневра и го спрели. Написали му акт за 1000 лева В този миг за чичото изобщо нямало значение какъв брой са го глобили. Запътил се към дома на брат си. Закарал го в болница, само че малко по-късно лекарите му се обадили с неприятна новина, че е умрял.

Санкционираният водач обжалвал санкцията в съда. Магистратите я отменили.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР