Полицията е започнала втора проверка срещу областния управител на Хасково,

...
Полицията е започнала втора проверка срещу областния управител на Хасково,
Коментари Харесай

Демерджиев: Сигналите за купен вот растат с проценти и лавинообразно всеки ден

Полицията е почнала втора инспекция против регионалния шеф на Хасково, това заяви вътрешният министър Иван Демерджиев.
„ Сигналите за платен избор се усилват всеки ден, като порастват с проценти и лавинообразно. Не толкоз като брой, колкото като наклонност. Всяка от дирекциите работи интензивно. Всеки от шефовете ще бъде изслушан в София по тематиките свързани с изборите, за това какво е направено, какво следва да се направи, проекта за деяние. Всеки един ще мине през тази седмица през политическото и професионално управление в София. Действаме интензивно, както обещахме “, изясни още Демерджиев.

Той разяснява и работата на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Хасково като добра и добави, че тече и втора инспекция против регионалният шеф на Хасково- Минко Ангелов за други негови служебни дейности.

Иван Демерджиев разяснява и следващия случай на случай с транспортирани мигранти в региона на Драгоман през днешния ден. Според него към този момент се е трансформирало в традиция трафикантите да не стопират на стоп палка на органите на реда.

„ За страдание това се трансформира в традиция при тези санкции, които получават. Шофьорът е сръбски жител, до каква степен разбрах, такава е и регистрацията на автомобила “, посочи Демерджиев.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР