Полицията е заловила крадеца, влязъл в бащината къщата на бившия

...
Полицията е заловила крадеца, влязъл в бащината къщата на бившия
Коментари Харесай

Полицията залови крадеца, обрал бащината къща на Валери Симеонов в Бутан

Полицията е заловила крадеца, влезнал в бащината къщата на някогашния вицепремиер и водач на НФСБ Валери Симеонов във врачанското село Бутан, научи BulNews.bg.
Както медията ни писа парцелът бе обран на 25 ноември, само че за него стана ясно едвам тези дни. Престъплението е осъществено от 27-годишен мъж от същото село, който е престъпно проявен и осъждан, а не от малолетни роми, както бе обявено по-рано.
В жилището му е открито и конфискувано откраднатото- 2 ел. удължители, 2 лозарски ножици, клещи, раздвижен ключ, 10 литра алено вино, 10 бъркана със зимнина. Мъжът е направил цялостни признания за осъщественото закононарушение. Образувано е досъдебно произвеждане.
В необитаемия непрекъснато дом, за който се грижи човек от селото, по няколко дни в годината идва бащата на политика Симеон Балевски. Иначе някогашният боен - полковник от запаса, живее непрекъснато в търговищкото село Зарево, откъдето е родом брачната половинка му.
Самият Валери Симеонов идва рядко в Бутан, най-често през юни, когато в селото се организира няколкодневен фестивал на любителското творчество или за конните надпревари на локалния хиподрум.
Припомняме, че къщата на Симеонов е обвързвана със СОТ и има и камера, която записала обира. Именно по записите от нея е бил хванат и крадецът.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР