Полицията е заловила два пъти за една нощ пиян шофьор

...
Полицията е заловила два пъти за една нощ пиян шофьор
Коментари Харесай

Хванаха пиян шофьор зад волана два пъти за една нощ, върнал се да си допие

Полицията е заловила два пъти за една нощ пийнал водач зад кормилото, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
Вчера към 23.40 часа на улиица "Иларион Драгостинов " в Монтана чиновници на група за защита на публичния ред при районното ръководство в Монтана стопират за инспекция лек автомобил "Ауди А 3 " с монтанска регистрация.
Колата била ръководен от 27-годишния Ю.М. от село Смирненски. При осъществената проба с "алкотест " са регистрирани 1.85 промила алкохол в издишания от лидера въздух. На нарушителя е формиран акт и публикуван ваучър за здравно проучване. По случая е формирано бързо произвеждане.
Вместо да остави на място колата, която към този момент е със свалени за предходното нарушаване регистрационни табели, и да се прибере пешком, мъжът решил да се върне с возилото и да си допие.
Около 2.40 ч. Ю.М. е спрян а „ Ауди “-то на паркинга на супермаркет в ж.к. „ Младост” в Монтана.
При осъществената проба с алкотест са регистрирани 2,02 промила алкохол в издишания от него въздух.
На лидера са формирани 2 пътни акта. Издаден и връчен му е ваучър за здравно проучване, като Ю. е отказал да даде кръвна проба и се съгласил с данните от техническото средство.
Той е арестуван за период от 24 часа в ареста на районното ръководство в Монтана. По случая е формирано бързо произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР