Полицията е заловила 2-ма души за палежа на коли в

...
Полицията е заловила 2-ма души за палежа на коли в
Коментари Харесай

Удар на полицията! Разкриха светкавично подпалвачите на 3 коли и мотор в подземен паркинг във Враца

Полицията е заловила 2-ма души за палежа на коли в под земята паркинг, поради който се наложи евакуация на цялостен блок във Враца, оповестяват от Министерство на вътрешните работи. 



Припомняме, че огненият атентат бе осъществен в събота през нощта. Неизвестен пироман е счупил прозорец на подземния паркинг в чисто новата кооперация до „ Кауфланд “ в града, след което е хвърлил запалителна течност върху лек автомобил „ Фолксваген Пасат “. Пламъците се трансферирали и на спрян до него мотор „ Ямаха “ МТТ 850, джип „ Опел Антара “ и джип БМВ.
Тъй като там няма придвижване на хора, за пожара станало ясно едвам откакто димът почнал да влиза на вълни в жилищата над помещението. Настанала суматоха, защото в тъмното никой не знаел какво е станало. На мястото на бедствието пристигнали огнеборци с вишка, които почнали да изтегля хората през прозорците. 
След извършено следствие полицията във Враца е арестувала 2-ма души. В директна съпричастност към действието са открити двама на 47 и 30 години от Враца. На по-възрастния е взета мярка за процесуална насила „ Задържане под стража “ за период от 72 часа, а другият е арестуван за период до 24 часа и работата продължава, оповестиха от пресцентъра на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в града под Околчица.
Както организация BulNews заяви, задачата на офанзивата е бил автомобилът на надзорник във врачанския затвор. Изгорелият джип „ Опел Антара “ е благосъстоятелност на някогашния началник на КАТ Иван Тодоров, а другият потърпевш джип БМВ е на прочут земеделец.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР