Полицията е задържала трафикант на бежанци и сириец след гонка

...
Полицията е задържала трафикант на бежанци и сириец след гонка
Коментари Харесай

Зрелищен екшън! Полицаи хванаха трафикант на бежанци след бясна гонка в Монтана

Полицията е задържала трафикант на бежанци и сириец след гонка с коли и гонене пешком в Монтана, оповестяват от пресцентъра на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи. 
Към 22 часа нощес чиновници на ГПУ-Чипровци подали сигнал на сътрудниците си в регионалния град за лек автомобил " Мерцедес Ц 200 ", благосъстоятелност на 64-годишен гражданин на София, пътуващ от Враца към Монтана, пренасящ бежанци. 
Ченгетата създали засада на автомобила и се пробвали да го спрат. Водачът обаче не се подчинил и траял с мръсна газ придвижването си към Видин. 
Служители на бранш " Пътна полиция " при ОДМВР - Монтана последвали „ Мерцедес ”-a, който влезнал в Монтана и спрял на ул. " Свети Климент Охридски ". Шофьорът слязъл и побягнал към ул. " Иларион Драгостинов ", където бил арестуван от органите на реда. От колата излязъл и пасажер, който хукнал в противоположна посока, само че е настигнат и също е задържан. 
Водачът на автомобила е 27-годишен гражданин на Белоградчик. Пътникът, жител на Сирия, има документ за краткотрайно пребиваващ в Република България. Той е разпитан като очевидец в наличието на преводач. По негови данни в МПС-то е имало още три лица от сирийски генезис, които са избягали преди задържането им. 
Извършен е оглед на колата, след което тя е конфискувана. Водачът е арестуван за период от 24 часа. Работа продължава, формирано е досъдебно произвеждане.
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР