Полицията е задържала банда крадци, обирали къщи в Монтанско, съобщиха

...
Полицията е задържала банда крадци, обирали къщи в Монтанско, съобщиха
Коментари Харесай

Заловиха банда крадци, обирали къщи в Монтанско

Полицията е задържала тайфа крадци, обирали къщи в Монтанско, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
В дните 14 до 19 септември незнаен е проникнал през незатворен прозорец в къща във Вършец, благосъстоятелност на 84-годишна софиянка и отмъкнал 5 гоблена и маслена картина. Откраднатото е на обща стойност към 2 000 лева
В резултат на извършеното следствие по „ горещи” следи криминалисти от районно управление (на МВР) Вършец са разкрили причинителите. Това били 4 момчета на 17 година, 15 година, 16 година и 15 година от Вършец и четвъртият от Банкя.
Четиримата са уличени в още 2 домови крабжи, осъществени в друго съучастничество през недобре затворени прозорци в курортното градче. В дните от 1 до 19 септември проникнали в къща, благосъстоятелност на 63-годишен софийски гражданин, откъдето лишили комплект ръчни принадлежности.
На идната вечер пък от друга къща, населявана от 26-годишен локален гражданин, лишили 2 портативни компютри "acer ", компютърна мишка, слушалки, чанта за преносим компютър и зарядно устройство за преносим компютър, на обща стойност към 1 000 лева
По-голяма част от откраднатите движимости са предадени от причинителите.
Работа по документиране на закононарушенията продължава районно управление (на МВР) Вършец.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР