Полицията е задържала 26-годишен мъж от Козлодуй с инициали Д.П.,

...
Полицията е задържала 26-годишен мъж от Козлодуй с инициали Д.П.,
Коментари Харесай

Арестуваха млад мъж, събирал чрез бой и заплахи неиздължени бързи кредити в Бургаско

Полицията е задържала 26-годишен мъж от Козлодуй с букви Д.П., който е събирал през вчерашния ден в Бургаско посредством закани и побой неизплатени бързи заеми. Това оповестиха от пресцентъра на ОД на Министерство на вътрешните работи в Бургас. Мъжът първо е отправял закани и закани по отношение на 38 - годишен бургазлия, който не бил се издължил изцяло по бърз заем от 300 лв.. Това се е случило в центъра на морския град през вчерашния ден към 10,30 часа.

Малко по-късно към 13 часа, придвижвайки се с лек автомобил "Тойота Ярис " със софийска регистрация, благосъстоятелност на частна колекторска компания от столицата, Д.П. отишъл до дома на 40-годишен мъж от с. Вълчин, община Сунгурларе. Нанесъл му побой, при който е потърпевш и 17-годишният му наследник.

Преди това Д.П. се е показал за чиновник на компания за бързи заеми и приканил потърпевшия да погаси задължението си. 40-годишният мъж е с разкъсно-контузни рани по тялото. Работата по изцяло изясняване на незаконната активност на Д.П. продължава.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР