Полицията е установила кой е извършителят на атентата в лондонското

...
Полицията е установила кой е извършителят на атентата в лондонското
Коментари Харесай

Вече е ясно кой е извършил атентата в Лондон


Полицията е открила кой е причинителят на атентата в лондонското метро от тази заран. Той е бил сниман от камерите за наблюдаване. След като записите са били прегледани, органите на реда са разкрили кой е сложил кофата със самоделната бомба, след което са разпознали и самоличността му, оповестява Skay News, цитирайки свои източници измежду проверяващите. Заподозреният се търси. Засега обаче в общественото пространство няма информация за неговата идентичност.

Междувременно управляващите във Англия взеха решение да не трансформират равнището на терористична опасност в страната. Това стана ясно след края на свиканото от премиера Тереза Мей незабавно съвещание на държавния комитет за изключителни обстановки COBRA, съобщи РИА " Новости ". " Нивото на терористична опасност остава на досегашното равнище - " съществено ". Но то ще бъде подлагано на непрекъснат разбор и може да бъде преразгледано ", разгласи пред публицисти Мей.

Тя прикани жителите на страната да бъдат оптимално бдителни. Същото направи по-рано и кметът на Лондон Садик Хан. Тереза Мей акцентира, че службите във Англия вършат всичко допустимо следствието да завърши допустимо най-скоро и резултатно.

Британският министър председател съобщи още, че терористите няма да успят да победят. Тя окачестви атентата от тази заран като " плахо нахлуване ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР