Полицията е реагирала на съобщения за нападение с нож в

...
Полицията е реагирала на съобщения за нападение с нож в
Коментари Харесай

Директно От Мястото: Скъпа, Намушкаха Ме Пет Пъти! Ново Масово Клане Окървави Сащ!

Полицията е реагирала на известия за нахлуване с нож в Дайк Индъстрис Инк (Dyke Industries Inc.) - компания за строителни материали. След като пристигнали на мястото на случая към 08:37 часа локално време, служителите на реда разкрили голям брой жертви на пронизване, посочи полицейското ръководство на града.

Шестимата потърпевши са признати за лекуване, а обвиненият нападател е в ареста. Разследването на случая продължава, като на този стадий управляващите не оповестяват повече за арестувания, нито за претекста му.

Маркита Кембъл - брачна половинка на едни от потърпевшите, описа, че нейният мъж Боби Ригинс-младши е дошъл на изявление за работа в " Дайк Индъстрис " към 8:30 ч.

Тя разговаряла по телефона с него, когато чула блъсканица: " Следващото нещо, което знам, че той сподели по телефона беше: " Скъпа, намушкаха ме пет пъти с нож ".

Малко по-късно нейният брачен партньор й се обадил от болничното заведение, с цел да й каже, че има вътрешно кървене и ще бъде опериран.

Елън Моспенс пък показа, че брачният партньор й Денис Макмастър съумял да избяга без пострадвания. Той й изпратил известие по телефон, с цел да ѝ каже, че в бизнеса центъра е имало " всеобщо намушкване ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР