Полицията е разкрила подпалвачите на два автомобила в монтанското село

...
Полицията е разкрила подпалвачите на два автомобила в монтанското село
Коментари Харесай

Разкриха подпалвачи на коли в Монтана, заради отмъщение пламна къщата на жена в Берковица

Полицията е разкрила подпалвачите на два автомобила в монтанското село Василовци, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в града. Огънят е лумнал в нощта на 7 януари към 2 часа, осведомят от Bulnews. Пламъците са обхванали „ Фолксваген “, благосъстоятелност на 31-годишна жена и „ Нисан “ на 67-годишен мъж. Двата автомобила били паркирани на улицата пред дома на притежателите. При огледа униформените разкрили две пръчки с навити на тях части плат, както и две стопени пластмасови бутилки с аромат на запалителна течност. В хода на следствието криминалистите открили, че става дума за тенденциозен палеж.
След извършени оперативно-издирвателни мероприятия причинителите на закононарушението са били открити. Подпалвачите са двама мъже от Бяла Слатина на 33 и 45 години. Те не са арестувани, а единствено са разпитани и освободени. Работата по случая продължава.

Неизвестни пиромании са запалили къщата на 68-годишна жена в Берковица, оповестиха от полицията в Монтана. Огънят е лумнал в нощта против петък към 4 часа.
Пламъците плъзнали в две от стаите на първия етаж на къщата. Изпепелени са всички мебели, опушени са стени, само че къщата е избавена.
След огледа криминалистите и пожарникарите открили, че пожарът е провокиран съзнателно. По случая тече следствие.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР