Полицията е привикала на разпит председателя на българската ММА федерацията

...
Полицията е привикала на разпит председателя на българската ММА федерацията
Коментари Харесай

Полицията привика на разпит Станислав Недков-Стъки

Полицията е привикала на разпит ръководителя на българската ММА федерацията Станислав Недков-Стъки , откакто предходната седмица той и спортисти от федерацията му нахлуха в постройката на Министерството на младежта и спорта, оповестява Нова телевизия.

Недков и неговият юрист се явиха в столичното Първо районно ръководство. Призоваването им е по отношение на формирана предварителна инспекция.

Причината за нахлуването от петък беше искане за среща със спортния министър Андрей Кузманов , с цел да се изяснят обстановки към финансиране, което ММА федерацията е получила от спортното министерство.
 Кузманов: Недков можеше да ми се извини, тъй като нахлува Кузманов: Недков можеше да ми се извини, тъй като нахлува
" В най-скоро време от инспекциите ще стана ясни доста неща. Предполагам, че тази седмица, може на следващия ден, в неделя или понеделник, ще бъдете...

Два дни преди този момент представителят на служебния кабинет Антон Кутев изнесе информация, съгласно която Министерството на младежта и спорта е раздало по непрогледен метод към 5 млн. лева, планувани за юношески действия.

Още в същия ден някогашният състезателен министър от кабинета " Борисов 3 " Красен Кралев излезе с позиция, че програмата за предварителна защита измежду младежите съществува доста от дълго време, а по време на второто държавно управление на Бойко Борисов минала от Министерството на финансите към Министерството на младежта и спорта.

Кралев изрично отхвърли изказванията на служебния министър Кузманов и на Антон Кутев за злоупотреби с стратегии за финансиране на ММС.

За да удостовери тези думи Стъки с хората си окупира спортното министерство и изиска среща с министър Кузманов. Среща в последна сметка имаше, като на нея двамата реализираха до единодушие по въпроса с това, че разпоредбите за финансиране на федерациите би трябвало да се трансформират.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР