Полицията е поискала оставащите 4 мача между Левски и ЦСКА

...
Полицията е поискала оставащите 4 мача между Левски и ЦСКА
Коментари Харесай

Полицията мести мачовете Левски - ЦСКА


Полицията е поискала оставащите 4 мача сред Левски и ЦСКА напролет да започват в по-ранни часове, написа " Тема Спорт ".

От Министерство на вътрешните работи са изпратили писмо, в което упорстват конфликтите да бъдат с начален час 18:00, с цел да приключат по ярко.

По този метод органите на реда желаят да понижат риска от произшествия. Има огромна възможност желанието на полицията да бъде задоволено и още през тази седмица да бъдат оповестени разбърквания в програмата.

Според направената стратегия идващите три мача сред ЦСКА и Левски ще стартират от 19:00 часа на (11 април за купата), 20:00 часа на (18 април за първенство) и 18:30 часа на (25 април в реванш за купата). Вместо това предлагането на Министерство на вътрешните работи е и трите срещи да стартират в 18:00 часа.

От страна на клубовете не се чакат пречки, като единодушието си би трябвало да дадат от малкия екран и компанията, която държи правата за шампионата.

Ще е належащо да се направи и още една промяна по програмата, защото на 18 април, когато двата гранда се изправят един против различен за състезание, Лудогорец приема Берое от 17:00 часа.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР