Полицията е открила оръжие при спецакцията в дома на гаджето

...
Полицията е открила оръжие при спецакцията в дома на гаджето
Коментари Харесай

Ще се измъкне ли от ареста Гринго на Софи Маринова

Полицията е разкрила оръжие при спецакцията в дома на гаджето на Софи Маринова – Тодор Давидов - Гринго. Откритият револвер обаче е бил газов, разкриха източници на Флагман.бг.

До момента криминалистите не могат да потвърдят, че Гринго е обвързван със стрелбата по палата на предприемача Асен Атанасов – Ариф. Затова и обичаният на ромската певица е упрекнат единствено в изнудване и закани за ликвидиране против Ариф и фамилията му.

В материалите по делото обаче са приложени и доказателства след огледа от баровския парцел в циганската махала в Айтос. От тях ставало ясно, че против къщата е стреляно с 9-милиметров револвер „ Макаров”.

Адвокатът на Гринго – Красимир Кацарски, ще направи нов опит да измъкне айтозлията от ареста още тази седмица.. „ Смятам, че обвиняването е много разтърсено. Не съм уверен, че са взети под внимание новите условия по случая, а точно - новите показания на Сливков.

Ако бях сигурен, че подзащитният ми е направил такова нещо, щях да му кажа да се признае за отговорен и да го пуснат с една условна присъда поради чистото му правосъдно минало”, съобщи Кацарски.

Адвокатът удостовери информацията, че при обиска в дома на Гринго са открити сим карти. Те обаче били чисто нови и не са употребявани за изнудването на Атанасов. Според бранителя фамилията на Ариф не е споделило и една дума против Давидов. Бизнесменът декларирал само, че е заплашван по телефона от чужд за него мъж.

тагове гринго арест софи маринова
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР