Полицията е открила кървави дрехи във вилата на издирвания под

...
Полицията е открила кървави дрехи във вилата на издирвания под
Коментари Харесай

Намериха кървави дрехи във вилата на издирвания Росен

Полицията е разкрила кървави облекла във вилата на търсения къде ли не в с. Луково Росен Ангелов, по отношение на шесторното ликвидиране. Това разкриха първо пред Фрог нюз източници от следствието.

Жандармерия от сутринта е блокирала региона. Според източниците ни, 56- годишният Росен, който бил съден за педофилия и регистриран за блудничество, се е измъкнал под носа на ченгетата. По тази причина в късните следобедни часове пуснаха хеликоптер с вярата, беглецът да бъде засечен.

На процедура служителите на реда са се забавили, защото са имали усложнения с намирането на вилата на хипотетичния палач. Твърди се, че той имал интимна връзка с убитата Кети. Оперативните служащи още през цялото време на следствието научили за тези тайнствени връзки.

Странно е, че чак на третия ден потеглиха да го дирят. Предстои да се извърши експертиза, с цел да се откри от кого е кръвта по откритите облекла. Интересна детайлност е, че Росен е бил разгласен за търсене по друго дело, преди шесторната екзекуция в Нови Искър.

За него се знае, че е добър алпинист. Междувременно преди минути от Министерство на вътрешните работи импровизирано стартира нова версия за изтезанието. Според нея, всичко станало поради сдърпване на пътя сред Росен и Неделчо.

Изглежда, че този човек е много квалифициран алпинист, самообучавал се е. Този човек няма какво да губи, тъй че всеки който му се препречи на пътя за бягство е евентуална жертва. Росен Ангелов е доста рисков. Това сподели някогашният следовател Людмил Рангелов в ефира на bТВ.

„ Когато имаш упования да намериш избрани предмети на мястото на престъплението и не ги намериш, повтаряш огледа. Възможно е Росен Ангелов да е оставил отпечатъци или да е бил ранен “. „ Изглежда, че този човек е много квалифициран алпинист, квалифициран човек, самообучавал се е. Възможно е известието за това, че жертвите в Нови Искър са убити с по един патрон, да се дължи на това, че малокалибреното оръжие оставя малко следи по облеклата и при първия оглед това да е направило усещане. Оръжието е нелегално притежавано. Това е намерил и е имал на разположение “, акцентира Людмил Рангелов.

„ Възможно е да не е в региона, в който го търсят. Може и да не настъпи толкоз скоро развръзката. Няма и месец, откогато същата обсада се прави край Боснек и не докара до резултат. Ако това е причинителят и е решил да се крие, евентуално е доста надалеч. Убиецът е доста рисков за цялото население. Този човек няма какво да губи, тъй че всеки който му се препречи на пътя за бягство е евентуална жертва. За един умел алпинист измъкването не е проблем “, предизвести специалистът.

„ Изключително тежко закононарушение. Жертвите му са даже далечни от неговите ползи. Действал е безпощадно. Това е социопат. Този човек би трябвало да бъде заловен час по-скоро и обезвреден “, увери Рангелов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР