Полицията е констатирала 30 нарушения при специализирана операция във Врачанско,

...
Полицията е констатирала 30 нарушения при специализирана операция във Врачанско,
Коментари Харесай

30 нарушения са констатирани при спецоперация във Врачанско

Полицията е установила 30 нарушавания при профилирана интервенция във Врачанско, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
Вчера за времето от 10 до 22 часа в районното ръководство в Козлодуй е извършена профилирана интервенция за попречване, секване и откриване на правонарушения, определяне и задържане на причинители на противоправни действия, оказване влияние върху държанието на водачите на МПС, ръководещи след приложимост на алкохол и груби нарушавания на разпоредбите за придвижване.
В интервенцията са взели участие чиновници на Търговски закон “Жандармерия “ и чиновници на районно управление (на МВР) Козлодуй. Проверени са 56 коли и 72 души. Констатирани са 19 нарушавания, за които са формирани 5 пътни акта и 12 фиша и 2 акта по Закона за българските персонални документи.
За времето от 8.30 часа през вчерашния ден до 6 часа тази заран в Оряхово е извършена профилирана интервенция за противопоставяне на битовата престъпност в дребните обитаеми места и запазване на публичния ред и надзор на пътното придвижване. Проверени са 25 автомобила и 43 лица. Установени са 11 пътни нарушавания.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР