Полицията е иззела пликове с незаконен тютюн във Врачанско, съобщиха

...
Полицията е иззела пликове с незаконен тютюн във Врачанско, съобщиха
Коментари Харесай

Полицията откри голямо количество тютюн във Врачанско

Полицията е иззела пликове с противозаконен тютюн във Врачанско, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи. Вчера след осъществени полицейски инспекции е конфискуван общо над 13 кг нелегално притежаван от разнообразни лица тютюн.
Вчера сутринта, към 9.30 часа, ченгетата претърсили кооперативния пазар в село Бутан. В хода на полицейската инспекция на 66-годишния В.Д., гражданин на село Хърлец, е формиран акт и протокол за предизвестие, защото в негово притежние са открити 10 броя пакета, съдържащи нарязан български тютюн без акцизен бандерол.
Малко по-късно към 10 часа, на входа на същото село, бил спрян за инспекция автомобил „ Мазда 323 “. Собственикът на колата – Л.Л., който бил и зад кормилото по време на инспекцията, е на 46 година от Хайредин. При последвалия оглед на транспортното средство са открити 3 пакета със ситно нарязан тютюн без документи за заплатен данък. Теглото на контрабандната стока е 1.5 кг. На нарушителя също е формиран акт, допълват от полицията.
Последният заловен контрабандист от осъществените инспекции в село Бутан, е гражданин на село Буковлък. 54-годишният А.И. е хванат при инспекция на колата, в която се возел. Автомобилът е благосъстоятелност на 24-годишния М.Т. от София. В владеене на нарушителя е открит тютюн без акцизен бандерол с тегло 9,150 кг в 2 чувала. На мъжът е формиран акт. Образувана е кореспонденция по случая.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР