Полицията е арестувала над 60 души на фона на протести

...
Полицията е арестувала над 60 души на фона на протести
Коментари Харесай

Над 60 задържани на протест срещу блокадите в Лондон

Полицията е арестувала над 60 души на фона на митинги против блокирането в централната част на английската столица Лондон, съобщи irishexaminer.com.

Стотици стачкуващи, са взели присъединяване в проявата през днешния ден, като са скандирали " Срам за вас ", " Свобода " и " Спрете да ни контролирате ".

Транспортът е бил блокиран .

Арестите на стачкуващи са за разнообразни закононарушения, в това число нарушение на рестриктивните мерки за ковид.

" Очакваме броят на арестуваните да нарасне. Продължаваме да настояваме хората да се приберат у дома. ", приканиха от столичната полиция.

Групата " Save Our Rights UK ", която стои зад митинга, съобщи, че работи за демокрацията. " Обединете се за независимост - време за деяние " бе надписът на днешната демонстрация.
 Поставят Лондон във втората най-рискова категория след 2 декември
Поставят Лондон във втората най-рискова категория след 2 декември

Големи елементи от страната, в това число Манчестър, са сложени в равнище 3, най-високият риск

Групата употребява профила си в Twitter през целия следобяд, с цел да насърчи хората да се насочат к ъм центъра на столицата.

Припомняме, че по-рано тази седмица стана ясно, че ще бъде подложен във втората най-рискова категория , когато националната обсада завърши на 2 декември .

Премиерът Борис Джонсън разгласи, че националните ограничавания в Англия ще приключат след едномесечно блокиране , което ще бъде сменено от система от районни ограничавания , с цел да се опита да спре разпространяването на вируса от най-тежко засегнатите региони.

Решението бе предстоящо от бизнеса в цялата страна в предколедния интервал.
 Лондон утвърждава имунизацията на Pfizer до дни
Лондон утвърждава имунизацията на Pfizer до дни

Може би още тази седмица ще бъде обещано позволение

За Лондон това значи, че няма да има разбъркване на семейства на закрито и най-много до шест души могат да се срещат навън , заведенията могат да оферират алкохол единствено дружно със доста количество храна, строго се лимитират визитите на спортни събития.

Големи елементи от страната, в това число Манчестър, са сложени в равнище 3, най-високият риск, който е за региони с доста високо или доста бързо възходящо равнище на инфекции.

Заведенията в равнище 3 би трябвало да останат затворени .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР