Полицията е арестувала 31-годишен мъж за нападение над жени в

...
Полицията е арестувала 31-годишен мъж за нападение над жени в
Коментари Харесай

Aрестуван e мъж, който е удрял жени в центъра на Бургас

Полицията е арестувала 31-годишен мъж за нахлуване над дами в центъра на Бургас. Доказателствата против него са показания на нападнатите, очевидци и фрагменти от охранителните камери в центъра на града. Видеото демонстрира по какъв начин без основателна причина арестуваният рита няколко дами в главата.

Една от пострадалите е Стела Късева, която е чиновник на Община Бургас. Тя изясни, че мъжът я е нападнал без мотив.

" Бях в обедна отмора и се разхождах с другарка. Много се уплаших, пробвах се по някакъв метод да се защитя. Абсолютно никой не реагира ", сподели още Късева, представена от БГНЕС.

По думите ѝ мъжът е обиждал и деца по улицата. " Беше несъответстващ, очевидно има някакъв проблем, само че не е това методът да се реши ", споделя тя.

Мъжът е нападнал и друга жена, само че се намесили трима младежи, които ѝ помогнали. Две девойки са декларирали, че същият мъж ги е плюел и обиждал.

Община Бургас призоват всички пострадали и очевидци да се обадят на 112, с цел да схванат по какъв начин могат да оказват помощ за осъждането на причинителя. От полицията оповестиха, че мъжът е арестуван за 24 часа. Поискано е той да бъде преведен в Центъра за психологично здраве за определяне на психологичното му положение.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР