Студентите от UNC получиха пълно разрешение след доклад за „въоръжено и опасно“ лице в кампуса

...
Полицията даде пълно разрешение на студентите от Университета на Северна
Коментари Харесай

Полицията даде пълно разрешение на студентите от Университета на Северна Каролина в Чапъл Хил след съобщения за въоръжено и опасно лице на или близо кампуса.

„Издадено е пълно изчистване. Наличното убежище е вдигнато. Стойте далеч от Caudil Labs“, написа полицията на UNC в социалните медии в понеделник следобед, имайки предвид катедра по химия близо до центъра на кампуса .

Съобщението дойде, след като полицията помоли хората в кампуса да останат на закрито и да избягват прозорците.

написа в социалните медии. „Ако видите този човек, спазвайте дистанция, поставете безопасността си на първо място и се обадете на 911.“

Училищата в района обявиха в 15:40 ч. EDT, че те също са получили пълно разрешение, за да позволят на учениците да напуснат. Градските училища Chapel Hill-Carrboro в Северна Каролина написаха в социалните медии, че „процесът на уволнение вече ще започне за ученици от начално и средно училище. Гимназиите ще бъдат уволнени в обичайното си време.“

Гер. Рой Купър каза в изявление, че е разговарял с властите и е обещал всички налични ресурси, за да помогне за намирането на заподозрения стрелец.

„Разговарях с шерифа на окръг Ориндж Блекууд и секретаря на отдела по обществена безопасност Бъфалоу и обещах всички статистически ресурси за залавянето на стрелеца и защитата на кампуса на UNC“, написа той в социалните медии.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР