Полицията даде информация, че е локализиран къде се намира в

...
Полицията даде информация, че е локализиран къде се намира в
Коментари Харесай

 Опитали да задържат в Германия издирвания за убийството на Димитър - Рангел   



„ Полицията даде информация, че е локализиран къде се намира в Германия. Направени са опити за неговото задържане, дали са сполучливи не стана ясно “, сподели кметът на Цалапица Ивайло Данаилов по отношение на търсения за убийството на Димитър Малинов – Рангел, за който се знае, че най-вероятно се укрива в Германия.


Той добави, че от две седмици насам има непрестанно полицейско наличие в селото.

Поставени са към 15 охранителни камери в селото, като за идната година е планувано разширение на видеонаблюдението.

Кметът на Цалапица добави, че допуска, че ще има още митинги, които са ориентирани към правдивост и бистрота, съобщи bTV.

Напрежението в пловдивското село Цалапица след убийството на Димитър не стихва. Вчера протестиращите се срещнаха с полицейски шефове. След срещата стана ясно, че в селото ще има 24-часово полицейско наличие.

Димитър Малинов изчезна на 20 юли и беше открит мъртъв седмица по-късно.
Димитър Малинов изчезна на 20 юли и беше открит мъртъв седмица по-късно.

Димитър Малинов беше открит мъртъв на 27 юли след едноседмично търсене. Полицаите откриха натрупа часове след разпита на близнаците Борислав и Валентин Динкови, които получиха най-тежката мярка за неотклонение “задържане под стража ”. За палач е апетитен 30-годишният Рангел Бизюрев, който на 24-и е изхвърчал за Германия. Според прокуратурата Динкови му помогнали, като са обезпечили кола за транспорт на тялото и принадлежности, с които е изкопана дупката. После са прикрили всичко със строителни боклуци.

Хората в Цалапица са гневни от обвиняването, повдигнато на близнаците. Искат те да понесат отговорност като съучастници и дружно с Рангел да получат доживотни присъди. Всяка вечер излизат на митинг в центъра на селото, а в сряда бяха пред правосъдната палата с плакати “Справедливост за Митко ” и “Искаме истината ”.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР