Полицията беше оставена по шевове, след като се втурна към

...
Полицията беше оставена по шевове, след като се втурна към
Коментари Харесай

Полицията се втурна към съобщенията за крокодил в река в Обединеното кралство - но всичко не е както изглежда

Полицията беше оставена по шевове, откакто се втурна към известията за крокодил на независимост в английски град - единствено с цел да откри пластмасова детска играчка при идването.

Въоръжени с цялото си профилирано съоръжение, в това число кол за хващане, с цел да се оправят с люспестия клиент, служителите на реда се втурнаха към поток, където се оповестява, че животното е било видяно. Извън зоологическите градини в Европа няма естествени крокодили, тъй като климатът тук е прекомерно леден за тях.

Температурата и екосистемите на Обединеното кралство като цяло не са подобаващи за естественото местообитание, от което крокодилите се нуждаят, с цел да оцелеят, да порастват и да се развъждат. Вместо това те се нуждаят от топъл, тропически климат, с цел да оцелеят. Смята се, че играчката, открита от служителите на реда, е била видяна от проходилка, която я е взела за яростен див звяр.

Те изпаднаха в нервност, когато откриха, че „ крокодилът “ в действителност е безопасен 18-инчов пластмасова детска играчка,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР