Полицията арестува шестима мъже на възраст между 26 и 43

...
Полицията арестува шестима мъже на възраст между 26 и 43
Коментари Харесай

Шестима задържани заради нападение над шофьор на линейка

Полицията арестува шестима мъже на възраст сред 26 и 43 години. Причината е нахлуване над водач на кола за спешна помощ, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Бургас.

Инцидентът е станал към 18:30 ч. на пътя сред Руен и Ябълчево ден преди Великден. Водачът на колата за спешна помощ е реагирал на сигнал за пътен случай сред лек автомобил и каруца, в която имало 8-годишно дете. Шофьорът е превозен в Университетската многопрофилна болница за интензивно лекуване в Бургас, където е настанен в Отделението по неврохирургия с комоцио и заплаха за живота. 

Пред Българска телеграфна агенция представителят на полицията Цветелина Рандева посочи, че пътнотранспортното произшествие е било по виновност на лидера на лекия автомобил – 18-годишен юноша, който е получил свидетелството си за ръководство преди едвам пет дни. При медицинския обзор, осъществяван от страна на чиновници на “Спешна помощ “ – Руен, майката на потърпевшото дете – 32-годишна жена почнала да крещи и да се държи нападателно. Жената била подкрепена от нейни близки във очевидно нетрезво положение. Заедно те нападали словесно водача на колата за спешна помощ и желали да се саморазправят с него, като са съумели да му нанесат удари с юмруци по лицето и цялото тяло, посочи Рандева. 

За да предотвратят ескалация на напрежението, двамата полицейски чиновници на място са произвели със служебното си оръжие няколко изстрела във въздуха.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР