Полицията арестува 76-годишна жена, която е била лидер на престъпна

...
Полицията арестува 76-годишна жена, която е била лидер на престъпна
Коментари Харесай

76-годишна жена бе арестувана за трафик на проститутки

Полицията арестува 76-годишна жена, която е била водач на незаконна група " за трафик на хора за полова употреба ", заяви bTV. Повече от 15 години старата дама е обитавала в Белгия и е стопанисвала обществен дом в Брюксел. Установени са и петима нейни помагачи.

Операцията в страната ни е осъществена на 18 юли на територията на Силистра.
Акцията е по отношение на интернационална полицейска интервенция в осъществяване на Молба за правна помощ от Белгия и водено там наказателното произвеждане против проведената незаконна група от български жители за осъществени от тях закононарушения, свързани с трафик на хора за полова употреба и пране на пари.

У нас са претърсени пет адреса на територията на Силистренска област. Иззети са документи, включително и нотариални актове, вносни бележки, извлечения от банкови сметки, банкови преводи, над 164 000 евро и близо 600 лв., мобилни телефони, преносим компютър, канабис и други движимости.Разпитани са двама очевидци и две жертви на незаконната скица.

Лидерката на групата и 49-годишна нейна сътрудничка остават в ареста за 72 часа. Предстои прокуратурата в Силистра да внесе претенции за непрекъснатото им задържане.

Снимка: МВР
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР