Полиция влезе по обяд във Втори състав та ТЕЛК-Благоевград, проверяват

...
Полиция влезе по обяд във Втори състав та ТЕЛК-Благоевград, проверяват
Коментари Харесай

Полиция влезе в ТЕЛК-Благоевград, проверяват пет преписки

Полиция влезе по обяд във Втори състав та ТЕЛК-Благоевград, ревизират се пет експертни решения, издадени през предходната 2018 година, които сега се апелират в НЕЛК-София, заяви БГНЕС.

При инспекцията на чиновници от бранш „ Икономическа полиция” към Първо РУП-Благоевград са конфискувани документи.

Снимка: БГНЕС

„ Нито Национална експертна лекарска комисия, нито Министерството на здравеопазването ни обръщат внимание, работата ни се усили няколко пъти, само че никой не ни обръща внимание, имаме 12 отговорности, само че никакви права”, сподели ръководителят на Втори състав на ТЕЛК доктор Олег Кашукеев.
Нова формула за оценка на уврежданията от ТЕЛК След вълната от неодобрение, здравното министерство поправя метода на броене
В Благоевград действат два състава на ТЕЛК. Според доктор Кашукеев " не можеш на никого да се оплачеш, няма кой да те чуе. "

„ От сутринта съм приел 12 пациенти, множеството онкоболни, а другата комисия (Първи състав - б.р.) единствено документи преглеждат, никой не желае да се зарови в активността на ТЕЛК-овете, тъй като ще се размирише здраво”, оплака се докторът.
Абсурдно ТЕЛК решение за дете с аутизъм Експертите от Пазарджик го лишиха от персонален помощник
Проверяваните от полицията през днешния ден пет решения на този състав на ТЕЛК са обжалвани и сега чакат мнение в НЕЛК-София.
Използвани са материали на БГНЕС
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР