Полиция в Калифорния измисли хитър начин да споделя снимки на

...
Полиция в Калифорния измисли хитър начин да споделя снимки на
Коментари Харесай

Полицията разпали социалните медии, след като използва Лего глави вместо лица на заподозрени поради нов закон

Полиция в Калифорния измисли остроумен метод да споделя фотоси на обвинени в закононарушения, без да нарушава нови правила.

Полицейското ръководство на Муриета стартира да употребява фотоси на гърди, където главите на Лего са сложени на мястото на същински лица. Това е по този начин, тъй като има ново предписание, което гласи, че не могат да демонстрират фотоси на хора, които може да са направили ненасилствени закононарушения. Полицията споделя, че това ново предписание значи, че би трябвало да внимават по кое време могат да покажат нечие лице.

Дизайнерите явно са се забавлявали с него, защото главите на Lego имат всевъзможни изражения като тъжни лица или рев, което провокира вълна от мнения в обществените медии.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Дънки Levi's, които „ пасват фантастично “ и са „ съвършени “ с маратонки и ботуши, понижени в разпродажбата на Amazon с 40%

Потребителите на обществени медии във Фейсбук и X, някогашен Twitter, споделиха, че това е страхотна концепция. Един човек написа: „ Лицата на Lego са брилянтни, ка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР