Полиция, хеликоптери и доброволци продължават издирването на изчезналото дете от

...
Полиция, хеликоптери и доброволци продължават издирването на изчезналото дете от
Коментари Харесай

Полиция, хеликоптери и доброволци продължават издирването на изчезналото дете от село Равнец

Полиция, хеликоптери и доброволци не престават издирването на изчезналото дете от село Равнец. Вчера близо 100 души са били ангажирани с издирването. Извършено е облитане с хеликоптер от Военновъздушна база „ Безмер “ с термовизонни камери на територията на пет обитаеми места, измежду които Трояново, Русокастро и Ливада. Служители на Групово дело „ Гранична полиция “ са търсели благодарение на кучета, а към този момент в акцията е включен дрон. Към момента близо 200 души от разнообразни структури на Министерство на вътрешните работи не престават да търсят изчезналото дете, написа Фокус.

``
реклама

Част от тях са чиновници в Главна дирекция „ Гранична полиция “, Дирекция „ Жандармерия “, „ Охранителна полиция “ и „ Криминална полиция “ при ОДМВР – Бургас. Заедно с тях в издирването вземат участие и хеликоптери, както и доста доброволци. Към момента детето към момента е в неопределеност. То се е изгубило вечерта на 17 март. Било е облечено с бяла или светла връхна дреха с дълъг ръкав. Има лек недостатък при напредването си, изразяващ се във влачене на едното краче. Изчезнало е след игра с другите деца от фамилията към каруца в двора на къщата на дядо им.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР