Полиция е посетила дома на Борис Джонсън, след като е

...
Полиция е посетила дома на Борис Джонсън, след като е
Коментари Харесай

Извикаха полиция в дома на Борис Джонсън заради скандал

Полиция е посетила дома на Борис Джонсън, откакто е бил получен сигнал за плевел скандал, заяви " Гардиън ". Според информацията, униформените са извикани от комшия поради кавга сред кандидат-премиера на Англия и неговата партньорка Кари Симондс. В полицейския отчет се твърди, че Кари Симондс е била чута от съседа да крещи на господин Джонсън да " да напусне жилището ми ".
Присъстващ на мястото служител на реда съобщи пред Би Би Си, че " е приказвал с всички жители на адреса, които са били в сигурност ". Говорител на Борис Джонсън пък отвърна с думите " Без коментар " на въпрос на английската медия във връзка абсурда.
В изказването на лондонската полиция се споделя: " В 00:24 часа в петък, 21 юни, полицията е дала отговор на позвъняване от локален гражданин в региона SE5 на „ Camberwell ”. Обаждащият се е бил угрижен за благополучието на съседка. Пристигналите служители на реда са разговаряли с всички жители на адреса, които са били в сигурност и добре. Не е имало никакви закононарушения или опасения, че такива ще бъдат осъществени и не е имало аргументи за полицейски дейности. " Борис Джонсън е любимец на букмейкърите за правоприемник на Тереза Мей като водач на консерваторите и идващ министър председател на Англия, напомня БГНЕС.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР