Полиция е била извикана в дома на певицата Риана, след

...
Полиция е била извикана в дома на певицата Риана, след
Коментари Харесай

Мъж се опита да нахлуе в дома на бременната Риана

Полиция е била извикана в дома на певицата Риана, откакто мъж се е опитал да се промъкне в парцела на изпълнителката, с цел да й предложи брак.

Говорител на полицейското ръководство на Лос Анджелис удостовери пред Page Six, че мъжът е бил задържан на нейния адрес в Бевърли Хилс.

Мъжът е пропътувал целия път от Южна Каролина, с цел да предложи брак на изпълнителката, преди проектите му да бъдат осуетени от нейната сигурност, съгласно TMZ.

Екипът на Риана незабавно се обадил в полицията и мъжът, който бил облечен в яркочервена качулка и състезателен панталон, бил ескортиран с белезници. Въпреки това, защото неназованият мъж не стигнал по-далеч от алеята на Риана, той просто беше разпитан и по-късно освободен, написа Телеграф.

Не е известно дали Риана, която е бременна с второто дете на нея и A$AP Роки, е била вкъщи по време на случая. Това не е първият път, когато певицата би трябвало да се оправя с нежелани гости, които се появяват на прага й.

Още през 2018 година мъж на име Едуардо Леон беше задържан, откакто нахлул в дома на носителката на „ Грами “ и я чакал там повече от 12 часа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР