Полицейското управление в Шарлот Мекленбург каза, че осем души са

...
Полицейското управление в Шарлот Мекленбург каза, че осем души са
Коментари Харесай

Протестиращите в Шарлот нападнаха полицаи, подпалиха ремарке на трактор при безредици на „културно събитие“ в Еритрея: полиция

Полицейското ръководство в Шарлот Мекленбург сподели, че осем души са били задържани в събота по време на 10-часов „ митинг и опълчване “, който произтича от от еритрейско „ културно събитие “.

Избухнаха конфликти сред съперничещи си групи еритрейци и полицията удостовери, че служители на реда, опитващи се да разпилян противозаконните тълпи, са били нападнати от хора, които размахват пръчки, камъни и други предмети.

Тълпите също са предиздвикали трактор пожар в най-големия град на Северна Каролина и полицията иззе общо две огнестрелни оръжия в продължение на няколко часа.

Fox News Digital се свърза с отдела в неделя, търсейки самоличността и повече информация за тези осем задържани.

Инцидентът за първи път стартира малко след 11:30 ч. в събота, когато отделът на Провидънс на CMPD реагира на " противозаконен митинг, протичащ се на паркинга на бизнес, хазаин на еритрейско културно събитие " на Монро Роуд. „ Протестиращите бяха в частна благосъстоятелност и се разпръснаха на пътя, което накар...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР