Полицейското управление на Хюстън публикува запис от телесна камера в

...
Полицейското управление на Хюстън публикува запис от телесна камера в
Коментари Харесай

Публикувано е драматично видео от бодикамера от стрелбата на Джоел Остийн в църквата Лейкууд: „Отче Боже, просто бъди с нас“

Полицейското ръководство на Хюстън разгласява запис от телесна камера в понеделник, на отговора на деен стрелец, който откри огън в Джоел Остийн Lakewood Church по-рано този месец.

В 13:53 ч. на 11 февруари Дженеси Ивон Морено, родом от Ел Салвадор, стартира да стреля с револвер в мега църквата, преди в последна сметка да бъде простреляна и убита от служители на реда отвън службата на място.

Морено теглеше и 7-годишния си наследник, който беше прострелян в главата и продължава да се бори за живота си.

В обява в обществените медии полицейското ръководство на Хюстън разгласява видеозапис, сниман от момента, в който се разнесе пукотевица в западните зали на църквата, до момента в който стрелецът беше погубен.

„ Осъзнаваме, че видеото от тази пукотевица може да е тревожно за членовете на общността. HPD го пуска като част от уговорката ни да пуснем видеоклипове с сериозни произшествия в границите на 30 дни “, сподели шефът на полицията в Хюстън Трой Финър в изказване в обществените медии.

Четир...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР