Човешки череп, намерен в кутия за дарения на добра воля. Ето какво казва полицията

...
Полицейското управление на Goodyear каза, че човешки череп, открит в
Коментари Харесай

Полицейското управление на Goodyear каза, че човешки череп, открит в кутия за дарения на Goodwill, е „исторически“ и не се смята, че е свързан с престъпление.

Снимка, предоставена от Полицията на Goodyear показва черепа, покрит с тъмни черни петна, с горните предни зъби все още прикрепени и фалшиво око, поставено в лявата очна кухина.

Неизвестен донор реши да изчисти скелетите - или поне част от скелет — от килер, което предизвика полицейско разследване в Goodyear.

Служителите на Goodwill спазиха фирмения протокол, като незабавно докладваха дарението на полицията на Goodyear и продължиха да сътрудничат на полицейското разследване, според говорител за добра воля на Централна и Северна Аризона.

Полицията каза, че полицаите са реагирали във вторник вечерта на съобщенията за открития череп в кутията за дарения и са притежание на това, за което се смята, че е „истински човешки череп“ в Goodwill близо до северозападния ъгъл на Sarival Avenue и Yuma Road.

Черепът беше транспортиран до Службата на съдебната медицина на окръг Марикопа, където беше установено, че е с "исторически" произход.

Черепът няма „съдебномедицинско значение, което означава, че изглежда няма свързано престъпление“, каза Лиза Бери, говорител на полицейското управление на Goodyear.

Не е ясно дали черепът ще бъде върнат в магазина на Goodwill в Goodyear или каква би била цената му. Говорител на Goodwill Industries International не можа да бъде открит за коментар, а мениджър на магазина отказа да говори с The Arizona Republic.

Разследването все още продължава.

Тази статия се появи първоначално за Република Аризона: Човешки череп открит в кутия за дарения на добра воля

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР