Полицейските власти в испанския град Елче са аресутвали 30-годишна жена,

...
Полицейските власти в испанския град Елче са аресутвали 30-годишна жена,
Коментари Харесай

Жена опита да скрие бременността си, роди децата си мъртви

Полицейските управляващи в испанския град Елче са аресутвали 30-годишна жена, упрекната в осъществяването на ликвидиране на двете си новородени деца.
По информация на локалните медии арестуваната е криела бремеността си в продължение на деветте месеца, вследствие на което не е посещавала никакви съвещания и положението на двете бебета в никакъв случай не е било проследявано от лекарски екип. В деня, в който ѝ изтекли водите, тя се заключила в банята в дома на родителите си и почнала да ражда независимо.
Чувайки стенанията на щерка им, родителите ѝ се пробвали да влязат при нея, само че вратата е била заключена. Накрая, когато съумели да разбият вратата, те я извели от вкъщи, дружно с мъртвородените ѝ деца и я откарали в близката болница, където само била установена гибелта на близнаците.
Жената е останала под здравно наблюдаване, като от болничното заведение са алармирали за случая полицията. Очаква се против нея да стартира следствие и търсене на правосъдна отговорност.
От здравното заведение използваха опцията, с цел да напомнят, че следенето на развиването на плода до неговото раждане е извънредно значимо при всяка една бременност, както и директна отговорност на всяка една бъдеща майка.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР