Полицейски служители са хванали трима пияни шофьори зад волана във

...
Полицейски служители са хванали трима пияни шофьори зад волана във
Коментари Харесай

Навръх Великден: Полицаи душиха за пияни шофьори във Врачанско, заловиха 3-ма

Полицейски чиновници са хванали трима пияни водачи зад кормилото във Врачанско точно на Великден, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
Вчера, в 3.45 часа в Мездра, униформени спрели за инспекция лек автомобил „ Пежо “ 407. Зад кормилото на автомобила бил 28-годишния Т. П. В от железничарския град. Водачът бил тестван за приложимост на алкохол, като дрегерът отчел 2.13 промила в издишания от него въздух.
На нарушителя е формиран акт и е публикуван ваучър за здравно проучване, като той е дал кръв за лабораторно проучване. Мъжът е арестуван за период до 24 часа, а по случая е формирано бързо полицейско произвеждане.
В същия ден, в 21.45 часа в село Ракево, служители на реда ревизирали „ Опел Вектра “, ръководен от 54-годишния В. Ц. Д. от София. От последвалата проба за приложимост на алкохол станало ясно, че лидерът се е почерпил солидно преди да подкара колата си. Техническото средство посочило 1.61 промила в издишания от столичанина въздух. Той е арестуван във врачанското районно ръководство. По случая е формирано бързо полицейско произвеждане.
През миналата нощ в Криводол е бил хванат още един пийнал лидер – 30-годишният Л. К. А. от село Три Кладенци. Той е управлявал „ Опел Астра “, когато в 2.30 часа бил спрян за инспекция. Мъжът е тестван с дрегер за приложимост на алкохол, като тестът се оказала позитивна – 0.99 промила. Съставен му е акт и е публикуван ваучър за здравно проучване.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР