Полицейски служители разкриха извършителите на кражбата на 10 000 евро

...
Полицейски служители разкриха извършителите на кражбата на 10 000 евро
Коментари Харесай

Мъж качи на автостоп баща и дете, задигнаха му 10 000 евро

Полицейски чиновници разкриха причинителите на кражбата на 10 000 евро единствено за час в Сливенско, оповестиха от Министерство на вътрешните работи, съобщи Novini.bg.

Те са почнали работа по случая към 11:00 часа след подадено заявление за кражба на сумата.В Районното ръководство в град Котел се е явил 52-годишен мъж, който е обяснил, че през днешния ден сутринта, на пътя от Ябланово за град Котел, е качил в персоналния си автомобила мъж и дете, които пътували на автостоп.

Той ги е откарал до град Котел и ги оставил на основния път в края на глада. Малко по-късно разкрил, че от автомобила липсва сумата от 10000 евро и подава сигнал. По предписание на гл.инспектор Пламен Димитров шеф на РУ-Котел са подхванати незабавни издирвателни дейности по горещи следи.

Организирани са заградителни мероприятия в общината и прилежащи районни ръководства.В резултат на бързите и навремени дейности чиновници на сектор „ Градец ” откриват търсените лица при инспекция на микробус на разклона за село Медвен.

Мъжът и детето са откарани в РУ-Котел и арестувани за 24 часа.В тях е намеренаоткраднатата сума в цялостен размер.Тя еиззета.Извършителят е на 45 години от град Карнобат, престъпно проявен. Детето е негов наследник на 11 години. Работата по случая продължава.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР