Полицейски служители от звеното за борба с тероризма арестуваха трима

...
Полицейски служители от звеното за борба с тероризма арестуваха трима
Коментари Харесай

Британската полиция арестува трима души във връзка с експлозия пред болница в Ливърпул

Полицейски чиновници от звеното за битка с тероризма арестуваха трима души по отношение на вчерашната детонация на автомобил пред болница в северния британски град Ливърпул, при която почина един човек, а още един бе ранен, заяви Ройтерс в понеделник, базирайки се на английската полиция, която съобщи, че се води следствие на случая.

Според полицията един от двама мъже, пасажер в колата, е умрял на място, другият мъж - водачът е бил ранен и остава в болница в устойчиво положение.

Британската министърка на вътрешните работи Прити Пател написа в Туитър, че получава постоянна информация за случая.

Трима мъже на 29, 26 и 21 години са били задържани в региона на квартал Кенсингтън в Ливърпул и арестувани под стража според закона за тероризма, уточни в изказване полицията.

Според полицията взривената кола е била такси, което е спряло пред болничното заведение малко преди детонацията.

Главен служител на реда Серина Кенеди сподели, че полицията е била извикана по сигнал за детонация на автомобил малко преди 11.00 ч. по Гринуич през вчерашния ден.

" Все още продължава работата по определяне на събитията по случая ", сподели тя пред медиите и добави: " Засега не знаем точната причина за детонацията, само че поради случилото се, като защитна мярка следствието се води от звеното за битка с тероризма, подпомагано от полицията в Мърсисайд ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР