Полицейски служители и прокурор разследват случай на блудство с 12-годишно

...
Полицейски служители и прокурор разследват случай на блудство с 12-годишно
Коментари Харесай

„Направил си е кефа и никой нищо не може да му направи“: Мъж е блудствал с 12-годишно в Търнак

Полицейски чиновници и прокурор проверяват случай на блудничество с 12-годишно момиченце в Белослатинско . След действието възможният причинител е бил задържан за период до 24 часа, а по-късно – освободен . Напрежението в региона се усилва с всеки минал ден, тъй като обвиненият се е разхождал свободно из селото и казвал, че е почтен . Роднини на детето желаят той да бъде задържан незабавно, тъй че да не се стигне до разпра .

Всичко стартира в село Търнак , когато 12-годишната жертва е била с брат си, когато локален мъж им предложил да ги закара до дома им . Те го познавали и се съгласили, споделят роднините пред „ bTV “. По думите им след това той е свалил момченцето и е потеглил с другото дете в незнайна посока , а откакто не се прибрало дълго време, почнало търсене, което нямало триумф.

Илияна Пелова e майка на момичето. Тя твърди, че е взел децата й и не ги е върнал до сутринта – били са до 05:00 часа отвън селото . И споделя, че обвиненият се е гаврил с щерка й като имало доказателства от правосъден доктор . Жената разяснява, че той е бил пуснат малко след задържането си.

Евентуалният причинител е на 36 години . Той е фамилен и има 4 деца .

Слави Борисов е вуйчо на детето. Той твърди, че локалните ги е боязън и от 3 дни не си пускали децата на учебно заведение, тъй като се страхували от друго сходно закононарушение.

„ Имаме две тъжби в прокуратурата. Очакваме да си свърши работата, тъй като индивидът е престъпно проявен. Нашите упования са той да бъде арестуван, с цел да няма ексцесии, да няма проблеми “, добави той.

Журналисти са потърсили въпросния в дома му, само че не са намерили никого. Съседите му декларирали, че след случая той и фамилията му са напуснали краткотрайно обитаемото място .

Спрямо жертвата е била наложена мярка за протекция , като тя е била изведена от фамилията и е настанена в обществена институция . Началникът на отдел „ Закрила на детето “ Виолина Игнатова твърди, че би трябвало да бъде обезпечена спокойна среда за момиченцето и да бъде предотвратен идващ сходен риск. Предстои работа и с майка му, която има още 5 малолетни деца. Социалните слагат акцент върху занижения ѝ наставнически потенциал с уточнението, че е оставила щерка си без контрол .

Същевременно Пелова споделя: „ Нея би трябвало да я вземат вкъщи, а той е на независимост и се хвали, че ще ни бие, че ще ни пребие. Вика, че си е направил кефа и никой нищо не може да му направи – нито полиция, нито никой. “

Борисов пита къде са прокуратурата и страната . Образувано е досъдебно произвеждане.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР